EN UA
@

Зустріч донорських організацій з метою аналізу практик навчання на робочих місцях

02 листопада 2015
Зустріч донорських організацій з метою аналізу практик навчання на робочих місцях

26-27 жовтня 2015 року у м. Турин (Італія) відбулася координаційна зустріч донорських організацій, що співпрацюють у сфері розвитку практик навчання на робочому місці, зокрема Європейська Комісія, Європейський Альянс з розвитку практик наставництва, OECD, МОП тощо.

Зустріч проведено з метою аналізу практик, політик, програм розвитку навчання на робочих місцях в країнах партнерах Європейського фонду освіти, обміну досвідом щодо ефективних практик навчання на робочому місці та обговорення можливостей подальшої регіональної співпраці.

Огляд практик навчання на робочому місці в Україні представив Родіон Колишко, директор департаменту розвитку трудового потенціалу та корпоративної соціальної відповідальності Федерації роботодавців України:

З матеріалами заходу можна ознайомитися на сайті Європейського фонду освіти

Довідково:

У 2015 році Європейський фонд освіти (ETF) розпочав аналіз політик і практик навчання на робочих місцях в країнах Східної Європи. Проект супроводжуватиметься техніко-економічною та експертною оцінкою, а також взаємним навчанням щодо політик та інноваційних практик навчання на робочому місці.

В рамках проекту буде напрацьовано загальні й окремі для кожної з країн-партнерів рекомендації. Також, передбачається створення платформи з питань навчання на робочому місці.