Додані нові навчальні матеріали
17 лютого 2023

В рамках співпраці з НМЦ ПТО у Чернігівській області до Цифрової платформи професійної освіти «Світ професій» додані наступні матеріали для групи професій «Працівники закладів ресторанного господарства»:
• Трухан Інна Олександрівна Навчальний посібник для учнів професійного спрямування "Форми звертання в англійській мові, 2019
• Сорока Вікторія Григорівна Підручник «Фламбування страв» 2017
• Горіла Наталія Михайлівна Навчальний посібник для учнів "Якість хлібобулочних виробів" 2021
• Кошель Ганна Феодосіївна Навчальний відео фільм приготування "Королівського грушевого пирога", 2022
• Крутько Світлана Миколаївна Навчальний відео-фільм "Приготування десерту "Ескімо апельсин гіркий шоколад" 2022
Ми дякуємо авторам за сучасні навчальні матеріали і запрошуємо викладачів до подальшої співпраці з Платформою «Світ професій».
• Трухан Інна Олександрівна Навчальний посібник для учнів професійного спрямування "Форми звертання в англійській мові, 2019
• Сорока Вікторія Григорівна Підручник «Фламбування страв» 2017
• Горіла Наталія Михайлівна Навчальний посібник для учнів "Якість хлібобулочних виробів" 2021
• Кошель Ганна Феодосіївна Навчальний відео фільм приготування "Королівського грушевого пирога", 2022
• Крутько Світлана Миколаївна Навчальний відео-фільм "Приготування десерту "Ескімо апельсин гіркий шоколад" 2022
Ми дякуємо авторам за сучасні навчальні матеріали і запрошуємо викладачів до подальшої співпраці з Платформою «Світ професій».