EN UA
@

Інститут доєднався до виконання Цілей Сталого Розвитку ООН в Україні

26 вересня 2018
Інститут доєднався до виконання Цілей Сталого Розвитку ООН в Україні

Наш практичний семінар «Політика навчання дорослих як шлях реалізації євроінтеграції України та Цілі Сталого Розвитку № 4», який організували ГО «Інститут Професійних Кваліфікацій» та ГО «Жіноча Професійна Ліга» під егідою української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС за підтримки проекту «Громадянська синергія» відбувся в Києві, 24 вересня 2018 р. Захід проводився на базі Британської Ради в Україні у рамках кампанії ООН щодо Глобального Дня Сталого Розвитку. Дякуємо усім, хто долучився до глобального руху в Києві, нашим наступним кроком є повідомлення 25 вересня на цю тему #act4sdgs, #lpw2018 у соціальних мережах.

Із вітальним словом під час заходу виступили заступник Генерального секретаря ООН Аміна Мухаммед (через Інтернет https://www.youtube.com/watch?v=X0O6ew8p5Kk&feature=youtu.be), Ольга Квашук, менеджер Європейської програми Міжнародного Фонду «Відродження», Саймон Вільямс, директор Британської Ради в Україні, Тетяна Панченко, державний експерт експертної групи з питань освіти дорослих і педагогічної освіти Міністерства освіти і науки України.

Ядром семінару була аналітична доповідь д-ра Родіона Колишко та д-ра Олени Лазоренко «Якою має бути політика навчання дорослих в Україні?», яка була зосереджена на аналізі проблемних питань та   пропонуванні варіантів створення та розбудови політики освіти та навчання дорослих в Україні.

По доповіді відбулась дискусія щодо рекомендацій для розробників політики щодо нової політики навчання дорослих, як на національному, так і місцевому рівні, а також гендерної рівності в українській політиці навчання і освіти дорослих. Підсумовуючи, були окреслені наступні кроки в адвокації тематики навчання дорослих в Україні.