EN UA
@

Експерти обговорили звіт моніторингу виконання Угоди про асоціацію України та ЄС

23 січня 2018
Експерти обговорили звіт моніторингу виконання Угоди про асоціацію України та ЄС

18 січня 2018 р. у приміщенні Представництва ЄС Директор ІПК Родіон Колишко взяв участь у зустрічі представників громадських організацій, експерти яких брали участь у формуванні звіту "Від цілей до результатів". Звіт спрямований на моніторинг реального виконання положень Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС. Зокрема, експерти Інституту професійних кваліфікацій аналізувати виконання положень ст. ст. 430, 432 Угоди, в яких йдеться про налагодження ефективного обміну інформацією між сторонами Угоди щодо розвитку професійної освіти.

Представляючи підготовлену експертами ІПК частину Звіту, Родіон Колишко, зокрема, зазначив, що «у сфері професійної освіти сьогодні відбувається колосальний обмін інформацією, втім він не є структурований та не направлений на виконання положень Угоди про Асоціацію».

У зустрічі з боку представництва ЄС взяли участь, зокрема, Голова Представництва, Посол  Хюг Мінгареллі, Керівник сектору «Освіта, наука, інформаційне суспільство» Віра Рибак, інші співробітники Представництва.