EN UA
@

Моніторинг виконання Угоди про асоціацію в дії

05 квітня 2017
Моніторинг виконання Угоди про асоціацію в дії

5 квітня 2017 року за підтримки проекту "Громадська синергія" та фонду "Відродження" відбувся тренінг з питань проведення моніторингу громадськими організаціями  - членами Української Сторони Платформи громадянського суспільства (УС ПГС) впровадження положень Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС.

Метою тренінгу було ознайомлення його учасників з технологією формування т.зв. "дерева цілей" та ідентифікації стейкхолдерів.За результатами тренінгу представники робочих груп мають до 24 квітня 2017р. подати перші проекти аналізу цілей та стейкхолдерів за обраними напрямками.

Інститут професійних кваліфікацій як учасник Робочої групи УС ПГС № 6 планує зайнятися підготовкою моніторингу виконання зобов'язань положень Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС. Зокрема, передбачених у ч. ст. 432 щодо здійснення заходів, спрямованих на активізацію обміну інформацією, практикою та досвідом, для заохочення більш тісного співробітництва в галузі професійно-технічної освіти та навчання, зокрема з метою “створення національних механізмів з метою покращення прозорості та визнання кваліфікацій та компетенцій, використовуючи, коли це можливо, досвід ЄС."

Запрошуємо до співпраці