EN UA
@

Практика застосування Порядку розроблення, затвердження та перегляду професійних стандартів

09 лютого 2016
Практика застосування Порядку розроблення, затвердження та перегляду професійних стандартів

9 лютого 2016 р. у приміщенні Федерації роботодавців України відбувся круглий стіл "Практика застосування Порядку розроблення, затвердження та перегляду професійних стандартів".

Захід проведено з метою обговорення поточного стану та перспектив розроблення професійних стандартів, а також практики реалізації Порядку розроблення, затвердження та перегляду професійних стандартів у 2015 році.

У круглому столі взяли участь представники Галузевих рад, інших розробників професійних стандартів, наукових установ, Федерації металургів України, Федерації роботодавців України, інших заінтересованих сторін.

Матеріали круглого столу:

 

Довідково:

Загальні  вимоги  до  процедур  розроблення, професійного  громадського  обговорення,  затвердження,  введення  в  дію  та перегляду професійних стандартів визначено Порядком розроблення, затвердження та перегляду професійних стандартів, рекомендованого рішенням Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні.

За 2015 рік розроблено та затверджено відповідно до Порядку 27 професійних стандартів. Інформація про затверджені професійні стандарти розміщується на веб-сайті ФРУ та Репозитарію професійних кваліфікацій.