EN UA
@

МОН України, Житомирська ОДА та ІПК розпочали пілотний проєкт

26 травня 2021
МОН України, Житомирська ОДА та ІПК розпочали пілотний проєкт

27 квітня ц.р. укладено Меморандум про впровадження пілотного проєкту між МОН України, Житомирською ОДА та Інститутом професійних кваліфікацій щодо аналізу відповідності показників регіонального замовлення на підготовку кваліфікованих квадрів поточним та перспективним вимогам ринку праці.

Пілотний проєкт має на меті комплексно проаналізувати вимоги ринку праці у кваліфікованих робітниках, можливості системи професійної освіти регіону та надати рекомендації, спрямовані на покращання ефективності системи регіонального замовлення. «Наша робота  має дати чіткий аналіз поточної ситуації на ринку праці регіону та можливості задоволенням системою професійної освіти поточних та перспективних вимог ринку праці, запропонувати шляхи її покращання», - зазначив Родіон Колишко, директор ІПК.

Наразі триває узгодження форматів обміну даними між учасниками пілоту, збирається необхідна для проведення досліджень інформація.

 

Довідково:

даний Меморандум продовжує проведення пілотного дослідження регіональних ринків  праці та можливості забезпечення системою професійної освіти потреб у кваліфікованих робітниках, розпочатого у лютому цього року з Одеською обласною державною адміністрацією